top of page
header_domeinnamen.jpg

DOMEINNAAM

WE LEGGEN GRAAG JE FAVORIETE DOMEINNAAM VOOR JE VAST 
Wist je dat JVDSMEDIA ook je favoriete domeinnaam voor je kan vastleggen? Jij kiest je domeinnaam, en wij leggen hem voor je vast voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid van jaarlijkse verlenging. En we bieden niet alleen .NL en .Com domeinen maar echt alle mogelijke domein extenties, dus ook zogenaamde GTLD domains zoals bijvoorbeeld .Design en. Amsterdam etc.

Domeinnaam Advies
Als je nog een bedrijfsnaam moet kiezen is je domeinnaam misschien wel het belangrijkst. Ondernemers zijn snel geneigd een bedrijfsnaam te kiezen die bv. hun eigen naam draagt, voor hun een betekenis heeft etc. Ondanks dat dit heel begrijpelijk is raden wij dit toch af. Een domeinnaam kan namelijk beter iets zeggen over de diensten of producten die u levert. Zo is "Pietdevries" natuurlijk minder veelzeggend dan "broodvanpiet". Bij de laatste domeinnaam begrijpen potentiële klanten meteen dat het om brood gaat, bij de eerste natuurlijk niet. Maar nog belangrijker is dat de zoekmachines uw domein beter zullen vinden wanneer de domeinnaam direct betrekking heeft op uw diensten of producten!

Dus wil je advies bij het kiezen van de juiste domeinnaam voor je bedrijf? We helpen je graag!

header_domeinnamen.jpg

JE EIGEN DOMEINNAAM
IS DE START VAN JE ONDERNEMING

99,9% uptime van je domeinnaam

Als je domeinnaam servers om welke reden dan ook niet goed functioneren zal je website een error pagina tonen, en dat is natuurlijk het laatste dat je wilt. De domeinnamen die wij hosten voor onze klanten hadden in de afgelopen 5 jaar een 99,9% uptime.

DNS Verwijzingen

DNS verwijzingen zorgen ervoor dat de domeinnaam verwijst naar de juiste website. Dat kan een website zijn die wij voor je hebben ontwikkeld, maar we kunnen ook doorverwijzen naar een website die niet door ons ontwikkeld is. Verder kunnen we in een domeinnaam ook DNS verwijzingen plaatsen die ervoor zorgen dat je e-mail kunt ontvangen op je eigen domein, bv. info@uwbedrijf.nl. Maar ook DNS verwijzingen instellen voor je analytics account.

Re-Directs

Een re-direct betekent simpelweg een doorverwijzing. Stel je hebt een domeinnaam www.uwbedrijf.nl en nog een tweede domeinnaam www.uwbedrijf2.nl. Wij kunnen bv. de laatste domeinnaam laten verwijzen naar de eerste. Nu zult u zeggen wat levert dat op in de zoekresultaten? Dat is inderdaad op zich niet zo veel. Maar stel u heeft een stukadoorsbedrijf met een domeinnaam waar potentiële klanten niet zo snel op zullen zoeken, zoals bv. JanssenBV (de domeinnaam zegt dan namelijk niets over uw dienst, namelijk stukadoren) maar uw wilt toch niet uw hele website en bedrijfsnaam veranderen maar wel een betere vindbaarheid. Een re-direct kan u dan helpen want wij kunnen dan voor u bijvoorbeeld de domeinnaam stukadoorjanssen.nl vastleggen. Deze domeinnaam kunt u dan in al uw online en offline communicatie gebruiken (want dat is beter herkenbaar voor potentiële klanten dan JanssenBV) en wij re-directen deze domeinaam dan voor u door naar JanssenBV.

Re-Directs zijn ook handig wanneer u van bedrijfsnaam wisselt maar oude kliks op links niet wilt kwijtraken. We kunnen dan de oude links voor een periode van 1 jaar nog doorlinken naar uw nieuwe domein.

Meer weten over Domeinnamen, DNS Verwijzingen en Re-Directs?

Je host bij ons al een Domeinnaam vanaf 15,- euro per jaar en een Re-Direct vanaf 9,95 euro per jaar (excl. btw)!. Het instellen van gewenste DNS Verwijzingen gaan op basis van uurtarief.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page