Diensten

Hieronder vind je alle diensten van JVDSMEDIA!

 

Mijn naam is Jeroen van der Spek, eigenaar en oprichter van jvdsmedia.

 

Ik ben mijn carrière begonnen in multichannel marketing.

Ik heb 15 jaar gewerkt voor diverse marketing en marketing automatiseringsbedrijven (oa. 2Organize/Oxyma, LeadstoLoyals, Roto Smeets De Boer) in de functie van Project Manager, Consultant en Account Director. Ik deed opdrachten en projecten voor grote klanten als Gall & Gall, Vodafone, Michelin, Opel, Mercedes-Benz, Golden Tulip, TNT Express, Ziggo en ABN Amro Bank, zowel op nationaal als internationaal niveau.

In 2005 ben ik naast mijn werk als DJ beginnen te draaien in clubs, discotheken en privé feesten.

 

In 2008 ben ik mijn eerste eigen bedrijf begonnen, dat heette Mega DJ Service waarin ik mijn hobby en passie als DJ tot mijn werk heb kunnen maken.

 

In 2011 heb ik Mega DJ Service omgedoopt tot We Arrange (events & entertainment). Behalve dat ik zelf als DJ draaide begon ik ook met het verhuren van Artiesten, Danseressen, Hostesses, Cocktailshakers etc.

 

In 2016 ben ik ook Dedicated Marketing begonnen samen met een oud collega. Allereerst om onze eigen marketing in te doen, later ook voor klanten.

Ten slotte ben ik in 2018 ook nog Fotograaf4U begonnen waarin ik mijn passie voor fotografie en video kon onderbrengen.

Zoals al toegelicht op de homepage is het draaien als DJ nog altijd mijn 'core business' maar heb ik tijdens de 2,5 jaar lockdowns besloten om al mijn overige activiteiten en merken samen te brengen onder één merk en op één website. In eerste instantie uit kostenbesparing (minder marketingkosten over verschillende merken en websites), maar in tweede instantie om al mijn kennis en ervaring (naast het draaien als DJ) samen te brengen onder één dak, en dat is JVDSMEDIA geworden. De meeste diensten binnen JVDSMEDIA zijn online en dus ‘lockdown proof’.

 

Neem gerust contact met me op als je op zoek bent naar een 'media partner' die met je mee denkt, de samenhang begrijpt tussen de verschillende media kanalen en weet hoe je die verschillende media kanalen en disciplines zo goed mogelijk op elkaar kunt laten aansluiten! Met mijn marketing achtergrond, opgedaan bij Top 500 bedrijven in nationale en internationale projecten en de vele marketing die ik voor mezelf als DJ doe, ben ik zeker in staat je te helpen!


Klik hieronder op de dienst van je keuze voor meer info!

Mocht je vragen hebben, dan help ik je graag, neem gerust contact met me op!

Georganiseerd bureau
Kartonnen doos
Working Cafe
header reclame drukwerk.jpg
Panasonic G& Lumix met Rode Microfoon_05.jpg
JVDSMEDIA - Podcast For Business.jpg
Music Recording Studio

jvdsmedia is de "one-stop-shop"
voor al je media kanalen