Diensten

Hieronder vind je alle diensten van JVDSMEDIA!

 

Met mijn brede ervaring adviseer en ondersteun ik je graag.

 

jvdsmedia is de 'one-stop-shop' voor al je media kanalen:

WEBSITES | WEBSHOPS | E-MAIL MARKETING | RECLAME DRUKWERK | FOTOGRAFIE & VIDEO | PODCAST | MUSIC FOR BUSINESS | EVENTS

Nu vraag je je misschien af, hoe komen die verschillende disciplines samen in een bedrijf, en wat kan jvdsmedia daarin voor mij betekenen?

 

Neem bv. restaurants. Er wordt muziek gedraaid in het restaurant, zijn er foto's en video's nodig van bv. locatie en het eten, hebben ze een website, dragen de medewerkers bedrukte kleding, zijn er regelmatig events, wordt er natuurlijk gepost op Social Media en willen ze wellicht een leuke Podcast laten maken.

Zeker door de technische en digitale middelen die we tegenwoordig ter beschikking hebben wordt er ook steeds meer mogelijk waardoor er binnen bedrijven ook veel insourcing heeft plaatsgevonden. Door drukte en de waan van de dag kan dan het overzicht of de samenhang tussen de verschillende media activiteiten nog wel eens uit het oog worden verloren. Of misschien wil je nieuwe media kanalen in je onderneming introduceren en zoek je naar de meest effectieve manier om ze op elkaar te laten aansluiten. Het kiezen en inzetten van de juiste platformen/techniek (gebruikmakend van voor handen zijnde bestaande tooling) is daarbij erg belangrijk en vormt de basis voor lange termijn efficiency! 

Neem gerust contact met me op als je op zoek bent naar een 'media partner' die met je mee denkt, de samenhang begrijpt en weet hoe je verschillende media kanalen en disciplines zo goed mogelijk op elkaar kunt laten aansluiten!


Klik hieronder op de dienst van je keuze voor meer info!

Mocht je vragen hebben, dan help ik je graag, neem gerust contact met me op!

Georganiseerd bureau
Kartonnen doos
Working Cafe
header reclame drukwerk.jpg
Panasonic G& Lumix met Rode Microfoon_05.jpg
JVDSMEDIA - Podcast For Business.jpg
Music Recording Studio

jvdsmedia is de "one-stop-shop"
voor al je media kanalen