top of page
header webshop.jpg

WEBSHOPS

Responsive Design (dus meteen een webshop die geschikt is voor tablet en mobiel)
De webshops die wij ontwikkelen zijn geschikt voor zowel desktop, laptop, tablet als mobiel, dit noemen we responsive design. Hoe uw potentiële klanten uw webshop ook bezoeken, hij werkt vanaf ieder device.
(cijfers 2022: meer dan 50% surft op internet via de mobiele telefoon)

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en Innovatief Content Management Systeem
Als Official Wix Partner ontwikkelen wij natuurlijk webshops in Wix, maar ook in verschillende andere systemen, waaronder Shopify en het populaire en meest gebruikte Magento. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos aan de gang kunt met uw webwinkel geven we u ook een training op het gekozen systeem.

Onze eenvoudige webshops voor de startende webwinkelier bevatten online checkouts via Credit Card en PayPal en offline d.m.v. digitale facturen. Maar we ontwikkelen ook webshops voor de gevorderde webwinkelier die op zoek is naar meer mogelijkheden inclusief de meest moderne checkout- en betalingssystemen (zoals oa. i-Deal) en tevens uitgebreide SEO mogelijkheden.

U kunt gebruik maken van vele verschillende vooraf ontworpen webshop templates waardoor een design maken niet meer nodig is. 
Natuurlijk kunnen we indien gewenst ook een maatwerk design verzorgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info.

Postbussen

Webshop incl. i-Deal al vanaf 995,- euro

Werkwijze Webshop Laten Maken

Tijdens het intake gesprek bespreken we  samen uw producten en diensten, en doorlopen we onze checklist met zaken die we graag van u willen weten of van u nodig hebben ter voorbereiding. Deze checklist sturen we u voor het intake gesprek toe zodat u zich hierop alvast kunt voorbereiden. Daarna gaan wij voor u aan de slag. Voordat we starten met het ontwikkelproces maken we eerst een proefopzet van de webshop die we met u bespreken.


Wil je ook een mooie en professionele nieuwe webshop laten maken? We gaan graag voor je aan de slag!

Neem contact met ons op voor direct een offerte of meer info.

JVDSMEDIA bouwt webshops in heel Nederland, oa. Capelle aan den IJssel | Krimpen aan den IJssel | Krimpen ad Lek | Rotterdam | Nieuwerkerk aan den IJssel | Ouderkerk aan den IJssel | Gouda en Amsterdam

bottom of page