top of page

Over Ons

Mijn naam is Jeroen van der Spek, eigenaar en oprichter van jvdsmedia.

 

Ik ben mijn carrière begonnen in multichannel marketing.

Ik heb 15 jaar gewerkt voor diverse marketing en marketing automatiseringsbedrijven (oa. 2Organize/Oxyma, LeadstoLoyals, Roto Smeets De Boer) in de functie van Project Manager, Consultant en Account Director.

 

Ik deed opdrachten en projecten voor grote klanten als Gall & Gall, Vodafone, Michelin, Opel, Mercedes-Benz, Golden Tulip, TNT Express, Ziggo en ABN Amro Bank, zowel op nationaal als internationaal niveau.

In 2005 ben ik naast mijn werk als DJ beginnen te draaien in clubs, discotheken en op uiteenlopende zakelijke en privé feesten.

 

In 2008 ben ik mijn eerste eigen bedrijf begonnen, dat heette Mega DJ Service waarin ik mijn hobby en passie als DJ tot mijn werk heb kunnen maken.

 

In 2011 heb ik Mega DJ Service omgedoopt tot We Arrange (events & entertainment). Behalve dat ik zelf als DJ draaide begon ik ook met het verhuren van Artiesten, Danseressen, Hostesses, Cocktailshakers etc.

 

In 2016 ben ik ook Dedicated Marketing begonnen samen met een oud collega. Allereerst om onze eigen marketing in te doen, later ook voor klanten. Inmiddels is Dedicated Marketing omgedoopt tot JVDSMEDIA.

IMG_3124-4.jpg

Het JVDSMEDIA team

Dedicated Marketing - Jeroen_012.jpg

Jeroen

Oprichter en Eigenaar

Andre Mourik.jpg

André

Marketing & Media Executive

Cas.jpg

Cas

Stagiair

Jur.jpg

Jur

Graphic Designer

jvdsmedia is de "one-stop-shop"
voor al je media kanalen

bottom of page