MEDIABUREAU ROTTERDAM

JVDSMEDIA JE ONE-STOP-SHOP MEDIABUREAU IN ROTTERDAM
JVDSmedia is gevestigd in Capelle aan den IJssel, op een steenworp afstand van de Van Brienenoordbrug en de A16 direct naast Rotterdam.

Wat kan JVDSmedia als Rotterdams Mediabureau voor je doen?

Al je mediakanalen ondergebracht bij één mediabureau in Rotterdam.

Neem bv een restaurant. Er wordt muziek gedraaid in het restaurant, zijn er foto's en video's nodig van bv. locatie en het eten, hebben ze een website, dragen de medewerkers bedrukte kleding, zijn er regelmatig events, wordt er natuurlijk gepost op Social Media en willen ze wellicht een menukaart laten maken.

Dus zoek je een one-stop-shop mediabureau in Rotterdam? Neem dan contact op, we helpen je graag!

Online Marketing Rotterdam.jpg

MEDIABUREAU ROTTERDAM

JVDSMEDIA het Rotterdamse mediabureau in Zuid-Holland

Zeker door de technische en digitale middelen die we tegenwoordig ter beschikking hebben wordt er steeds meer mogelijk waardoor er binnen bedrijven ook veel insourcing heeft plaatsgevonden.

 

Door drukte en de waan van de dag kan dan het overzicht of de samenhang tussen de verschillende media activiteiten nog wel eens uit het oog worden verloren. Of misschien wil je nieuwe media kanalen in je onderneming introduceren en zoek je naar de meest effectieve manier om ze op elkaar te laten aansluiten.

 

Het kiezen en inzetten van de juiste platformen/techniek (gebruikmakend van voor handen zijnde bestaande tooling) is daarbij erg belangrijk en vormt de basis voor lange termijn efficiency!

Meer weten over wat JVDSmedia voor jou kan betekenen als mediabureau in Rotterdam?

Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een 'media partner' die met je mee denkt, de samenhang begrijpt en weet hoe je verschillende media kanalen en disciplines zo goed mogelijk op elkaar kunt laten aansluiten!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Mediabureau Rotterdam | JVDSmedia

 

Meer weten over wat JVDSmedia voor jou kan betekenen als mediabureau in Rotterdam?

​Neem gerust contact op als je op zoek bent naar een 'media partner' die met je mee denkt, de samenhang begrijpt en weet hoe je verschillende media kanalen en disciplines zo goed mogelijk op elkaar kunt laten aansluiten!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!