top of page

FOTOGRAFIE & VIDEO

WIJ VERZORGEN OOK GRAAG UW FOTOGRAFIE EN VIDEO 
Wist u dat goede foto's en video's van uw bedrijf, producten of diensten of van uzelf of uw team bij uw klanten zorgt voor een beter beeld van uw onderneming? Marketing Fotografie is meer dan alleen foto’s van een bedrijfspand. Zo geeft Interieurfotografie bv. geeft een goed beeld van binnen uw bedrijf. Portretfotografie zorgt ervoor dat uw onderneming een gezicht krijgt (denk hierbij aan Teamfoto’s of Profielfoto’s van u en uw medewerkers). En last but not least kan Event Fotografie zorgen voor een beter beeld van uw bedrijfsverhaal, uw maatschappelijke betrokkenheid, personeels- en teamevents of klantendagen en beurzen. Bedrijfsfilmpjes zorgen natuurlijk voor een nog duidelijker beeld van uw onderneming.

Waarom zijn foto's en video's belangrijk

Foto's en video's zijn en staan tegenwoordig overal, Of het nu gaat om foto's voor uw website, visitekaartjes, menukaarten, flyers of video's voor uw social media kanalen. U zou zichzelf toch ook niet meer kunnen voorstellen dat u een product koopt in een webwinkel zonder een afbeelding of nog beter een filmpje van het product te hebben gezien. Zo werkt het dus ook bij alle producten en diensten binnen uw eigen onderneming. Uw klanten willen graag zien wat u nu eigenlijk doet en verkoopt. Het grote voordeel wanneer JVDSmedia voor u de Fotografie en of Video verzorgt is dat we niet alleen verstand hebben van marketing, maar ook van alle kanalen waarop u de foto's en video's wilt gaan gebruiken en bijna ieder kanaal heeft zo zijn eigen formaten.

Video Set Up

FOTO'S & VIDEO'S VERTELLEN UW VERHAAL

Verschillende formaten foto's

Er zijn vele formaten (afmetingen) voor foto's op een website, op uw social media kanalen, voor flyers etc. Het maakt enorm verschil indien de fotograaf van tevoren weet voor welk doel de foto's gemaakt worden en in welk formaat deze op welk kanaal komen te staan. Een grote header foto op uw website is immers iets geheel anders dan een profielfoto voor bv. uw Linkedin account. De fotograaf kan met het einddoel in het achterhoofd meteen de juiste foto's maken wat het proces niet alleen versnelt maar ook zal zorgen voor minder kosten.

Soorten foto's

Zoals hierboven aangegeven zijn er natuurlijk vele verschillende soorten foto's die we voor u kunnen maken. Denk dan bv. aan foto's van uw Bedrijfspand, de Medewerkers, Interieur, Producten, Food, Drinks en Menukaarten (in geval van een horeca gelegenheid of event locatie) etc.

Uw bedrijfsfoto's of video's laten maken door JVDSmedia?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Onze overige fotografiediensten zie je hieronder, zoals Product Fotografie en onze Stockfoto's die je kunt bestellen alsmede Foto's voor aan de muur!

Product Fotografie | JVDSmedia

PRODUCT FOTOGRAFIE

Productfoto's voor website, webshop en offline gebruik op drukwerk

Stock Foto's | JVDSmedia

STOCK FOTOGRAFIE

Bekijk onze uiteenlopende stockfoto's die je kunt aanschaffen voor online en offline gebruik

Foto voor aan de muur | JVDSmedia

FOTO VOOR AAN DE MUUR

Vele van onze foto's zijn te koop als 'foto voor aan de muur'. Met of zonder lijst leverbaar.

bottom of page