top of page

EEN NIEUWE WEBSITE, HOE WERKT DAT

JVDSmedia Websites, Webshops en Online Communicatie_001.jpg

EEN NIEUWE WEBSITE, HOE GAAT DAT EIGENLIJK IN ZIJN WERK?

Het ontwikkelen van een nieuwe Website is veel meer dan alleen maar de uren die nodig zijn om de website technisch te laten werken. De website is namelijk een digitale vertaling van al je producten en diensten. En die wil je natuurlijk zo goed mogelijk aan de man brengen.

Veruit de meeste tijd gaat dan ook zitten in het voorwerk. Namelijk, wat moet er op de website komen te staan, welke foto’s en teksten. Indien je voor het eerst een website laat ontwikkelen is dit proces meestal iets eenvoudiger omdat je je business model net ontwikkeld hebt en daarom meestal ook een vrij helder beeld hebt van hoe je dit verwoord wil hebben op je website.

Indien je website al langere tijd bestaat dan is de informatie op de huidige website niet altijd meer up to date, want waarschijnlijk heeft je onderneming in de loop der jaren heel wat veranderingen ondergaan die je er ook toe hebben gezet om juist een nieuwe website te willen. Echter als de onderneming al wat langer bestaat hebben wij in de praktijk gemerkt dat het originele business plan niet meer 1 op 1 van toepassing is op de huidige situatie en dat nieuwe producten en diensten wel aan (bestaande) klanten worden geleverd maar niet altijd zijn opgenomen in het Business plan of op de huidige website.

Alle neuzen dezelfde kant op!

Als je bedrijf wat groter is en meerdere afdelingen heeft, zoals directie, sales en marketing kan het in de praktijk nog wel eens lastig zijn om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Een marketing en mediabureau zoals JVDSMEDIA kan je helpen bij dit proces om ervoor te zorgen dat er in zo kort mogelijke tijd een zo helder mogelijk beeld ontstaat van wat er nu precies wel en niet op de nieuwe website moet komen te staan. Zodra dit allemaal op papier is gezet kan er begonnen worden met het uitkiezen van web template, kleuren en foto’s.

Daarna begint het proces van SEO oftewel Search Engine Optimization om er voor te zorgen dat al je producten en diensten ook nog eens goed worden gevonden in de zoekmachines. Zoiets moet altijd in goed overleg tussen jou en ons als mediabureau.

 

Daarna kan de nieuwe website live en is het tijd voor champagne!

Jazeker want een nieuwe website moet je vieren! Maar is het werk daarmee gedaan? Nee, want je website is waarschijnlijk je belangrijkste aanvoer kanaal voor new business en het onderhouden ervan is dus een ‘ongoing’ proces! 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig hoe JVDSMEDIA als professioneel marketing- en mediabureau jou kan ondersteunen bij de opzet van je nieuwe website?

Neem dan vrijblijvend contact op!

jvdsmedia is je "one-stop-shop" voor al je media

bottom of page